Pencuci Puting Susu!

By MAMALUV

Khas untuk bantu Momies Bersihkan puting susu Si manja Dan Lindungi Mereka dr Bakteria jijik Safe For Momies Safe For Babies Safe For Families

About me

Assalam dan.. Hi..

I'mMamaluv

Founder Formula dan Puncuci Puting Susu

Nak Hilangkan dan Cegah bintik-bintik puteh, kerak dan keladak pada puting susu Si Manja Tanpa Gagal. Mamaluv ada cara yang berkesan. Ramai Momies-momies sangat menyukainya.

Dengan Pencuci dan Formula Cara Cuci ByMamaluv, masalah bintik-bintik dan kerak tidak akan berulang lagi.

Mamaluv beroperasi dibawah syarikat berdaftar atas nama " Assalam Baraka Trading "

No SSM: MA0199900X

KEISTIMEWAAN PENCUCI

SEMULAJADI

Dihasilkan dari Kelapa dan Jagung. Bukan dari bahan kimia seperti yang momies harapkan.

SELAMAT

Bebas Toksik, Hypoallergenik, Biosurfakan, Fosfat. Guna tanpa risau dan tanpa was - was.

JIMAT

Hanya 2-4 titik untuk cucian yang bersih. Sangat jimat kan.

99.99

TULEN

99.99

BEBAS KIMIA BAHAYA

99.99

BERKESAN

99.99

JAMINAN KEPUASAN

INFO LENGKAP

Cara Order Pencuci Puting Susu



Kenapa Kene beli dgn MamaLuv
Mamaluv akan guide cara guna yang betol. Anda boleh tanya mummyluv jika ada masalah sepanjang menggunakan pencuci. Cara guna yang betol sangat penting supaya ia berkesan dgn maksima.




Pencuci Puting Susu By Mamaluv


Kandungan
Berat : 620 gm
Isipadu: 473ml
HANYA 2-3 titik utk basuh puting susu.
( Tahan sangat lama berbanding pencuci lain )


Harga : RM 49.05


Kos postage
Semenanjung: RM 7.00
Sabah/ Sarawak: RM 17.00


Bayaran kepada:
Bank: Maybank
Atas nama: Assalam Baraka Trading.

Penghantaran: ( Pos Laju / Sky Net )
Bayaran diterima sebelum pukul 2.00 ptg: Penghantaran hari sama.
Bayaran diterima selepas pukul 2.00 ptg: Penghantaran hari esok.
( Pickup dari courier biasanya antara pukul 3-5 setiap hari )

Inshaallah dalam masa 1-3 hari akan sampai mengikut lokasi. Biasanya kawasan bandar akan sampai dlm masa 1 hari. Luar bandar akan ambil masa 2-3 hari.

Selepas buat bayaran. Wassap mamaluv utk proses penghantaran



* Atau hubungi MamaLuv jika ada persoalan.
 MamaLuv CareLine: 011 2064 3308
 MamaLuv  FixLine: 06 230 9119




KLIK image dibawah utk isi borang tempahan

INTRODUCING Proven Formula & Proven Pencuci


Momes risau kuman terselindung disebalik kerak pada puting susu simanja !!!


Lihat bagaimana " formula CG + Pencuci HDW By Mamaluv " bantu Puan Nurul Aida tanggalkan kotoran degil lemak susu.. kemudian " cegah " masalah ini dari berulang kurang dari 30 saat setiap hari..


Dan bagaimana formula ini juga membantu lebih daripada 40 klient kami konsult mendapat hasil dan kepuasan yang hampir sama.








PENTING.. WAJIB BACA DULU.. !!!
 " KESILAPAN & SALAH faham momies 😘😘 "

Tukar puting susu, memang lebih murah, TAPI munkin momies tak terfikir..

Bintik-bintik, kerak atau keladak terjadi sebab momies basuh x bersih sejak hari pertama guna. Sebab tu masalah berkerak jadi berulang kali walaupun dah tukar puting susu baru. kan ?


😰😰 Langkah ini tidak menguntungkan anak momies pon.


BAYANGKAN.. Hari pertama anak guna puting susu baru, cuci tak bersih pon, nampak cantik dan bersih. 


Sebenarnya masih kotor..


Cuma tak nampak SEBAB ia masih baru dan kotoran masih nipis.. 


TAPI selepas 2 minggu, kotoran dah menebal.. jadilah masalah bintik, kerak atau keladak yg momies hadapi tu.


😶 KALAU cuci bersih.. pasti masalah ni tak akan terjadi. Setuju kan momies !..


MAKNANYA: Anak mula sedut kotoran yg bahaya & jijik dari hari pertama lagi. walaupon tukar puting susu baru. Kali kedua guna.. anak dah mula sedut kotoran.. Tetap rugi kan?

Cuba hilangkan kotoran sedia ada ADALAH impian kita..

😳 KADANG-KADANG kotoran yg lama sangat susah nak tanggal.

Kat mana-mana tempat pun sama.. kan ?
Sama juga kat puting susu. Bila kotoran dah lebih sebulan..

Kotoran dgn puting susu macam sebati dan susah nak tanggal.

Dengan Formula CG + Pencuci HDW ByMamaluv, kerja momies akan levih mudah.


😤😤 YANG JAUH lebih penting adalah pastikan " puting susu baru " di cuci bersih dari hari pertama guna.. 



😎 CEGAH masalah niSUPAYA Puting susu bersih. MAKA MASALAH ni tak wujud pun dalam hidup kita. Lebih selamat. Anak tak sedut bakteria bahaya. Kan ?


.
Nak HILANGKAN & CEGAH masalah ni hampir serta merta & SELAMAT..!
😤 Dengan Formula CG + Pencuci HDW By Mamaluv 
.



 " Terimakasih mamaluv kerana membantu masalah berkerak pada puting susu   anak saya 😘😘 "


 Puan Nurul Aida. Port Dickson, N9.










 " Lihat apa hasil pada Cikgu Farah Selepas menggunakan Formula CG + Pencuci HDW By Mamaluv .. 😘😘 "








  Apa itu " formula CG " & pencuci HDW By Mamaluv yang
  Puan Nurul Aida & Cikgu Farah guna ?

  Bagaimana anda pun boleh guna kaedah sama
  untuk dapatkan hasil yang hampir sama... 😘😘 "

  ... Tanpa perlu takut x berkesan.



Mamaluv ada banyak lagi hasil sama yang memuaskan.


Tapi mamaluv simpan dulu kerana yang lebih penting sekarang adalah :-

membantu anda faham bagaimana nak selesaikan masalah bintik-bintik putih & keladak pada puting susu.
[ kalau suka tgk banyak testimoni klik >> sini ]

Cubalah sekarang " Proven Formula CG " + " Proven Pencuci HDW by Mamaluv " 




***********************
PROVEN Formula CG + Proven Pencuci
***********************
Pencuci yang berkesan perlukan cara guna yang betul.. Ini Rahsia Formula cara guna yg mamaluv eksperimen sendiri.


.
😷😷
**TANPA Pencuci HDW By Mamaluv. Iaitu bila anda guna pencuci sedia ada dipasaran. Terbukti masalah sama berulang.
.
😱😱
**Jika anda ada pencuci By Mamaluv. TANPA formula CG dari mamaluv. Hasilnya tak sama..







 " Lihat sedikit Bukti dbawah ..! 😘😘 "
kalau anda suka tgk lebih banyak. klik >> sini






Cubalah sekarang " Proven Formula CG " + " Proven Pencuci HDW by Mamaluv " 




TAWARAN istimewa hari ini...
Harga Jualan :)
RM53.00 [ Sem ] - RM59.00 [ S/S ]

Apa yang anda akan dapat.

100% Money back Guaranty

Jika masalah sama berulang. Mamaluv sedia pulangkan kos pembelian 100%. Tak perlu takut xberkesan. Minta je balik wang anda.


Pencuci HDW By Mamaluv

Pencuci biasa tak mampu tanggalkan lemak susu dengan baik. Sebab tu anda hadapi masalah sama berulang kali.

Hanya pencuci yang sesuai seperti HDW sahaja dapat hilangkan masalah anda ini.

**TANPA pencuci puting susu By Mamaluv. Anda tak akan dapat hasil yang sama, macam anda hadapi sekarang ni.


BONUS - Formula CG

Formula ini juga yang Puan Nurul Aida & Cikgu Farah guna.

Pencuci yang berkesan perlukan cara guna yang betul.. Ini Rahsia Formula yg mamaluv eksperimen sendiri.
.
😷😷
**TANPA Pencuci By Mamaluv. Iaitu bila anda guna pencuci sedia ada dipasaran. Terbukti masalah sama berulang.
.
😱😱
**Jika anda ada pencuci HDW. TANPA formula CG dari mamaluv. Terbukti hasil mengecewakan..


PROMO special - Kos Postage Mamaluv belanja.

Penghantaran sampai depan pintu rumah anda. Tanpa kos tambahan. Total hanya RM53.00 [ Sem ] - RM59.00 [ S/S ]


BONUS Extra - FREE konsultasi sepanjang penggunaan.

Demi membantu anda puas hati dengan hasil cucian...

Untuk pastikan anda tidak kecewa...

Supaya anda guna dengan betul & berkesan.

DAN yang paling penting
Supaya anda tidak kecewa & terpaksa habiskan duit cuba pencuci lain...

Mamaluv sediakan team khas untuk beri konsultasi FREE selepas pembelian. Supaya anda dapat hasil yang diharapkan.



Hilangkan masalah ini hampir serta merta Sekarang..!!!

Harga yang ditawarkan sekarang ini sangat murah, dan anda akan dihantui rasa bersalah pada anak, rugi serta menyesal kalau tak beli sekarang.

 

Pencuci Puting Susu HDW By Mamaluv

SELAMAT !   BERKESAN !   SEMULAJADI !

  • Ramuan ekstrak semulajadi Jagung & Kelapa
  • Tanpa kimia, Fosfat, Toksik & Klorin.
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Lembut & wangi pd tangan.
  • pH seimbang
  • Sisa tidak matikan tumbuhan.
  • Jenama: Shaklee


Ianya amat sesuai jika anda:

  • Sedar & risau kerak, lemak & keladak pada puting & botol susu anak bahaya, kerana ia tempat pembiakan bakteria. 
  • Bukan risau je.. malah malu dengan pusat asuhan… Sebab anak bawa puting susu berkerak, berkeladak, bintik-bintik kotoran degil. 
  • Stress kerana masalah puting susu berkerak, berlemak atau berkeladak cepat sangat berulang walaupun dah beli yang baru, walaupun dah guna sabun pencuci. 
  • Rasa rugi sebab terpaksa tukar puting & botol susu anak kerap sangat kerana kotoran kerak, lemak & keladak sukar tanggal. 
  • Geli nak beri anak susu kerana puting & botol susu ada kotoran degil kerak, lemak & keladak.
  • Dah tak tau nak buat apa, masalah puting & botol susu berkerak, berlemak & berkeladak sering berulang. 
  • Nak pastikan masalah puting & botol susu anak berkerak, berlemak & berkeladak tidak berulang lagi. 
  • Ianya juga sangat bagus & lebih selamat digunakan untuk basuh tangan, pinggan mangkuk, gelas, sudu & peralatan dapur. . . 



 BAYANGKAN: Perasaan momies setelah mengunakan Pencuci ini

  • Lega kerana puting & botol susu anak besih & selamat. 
  • Senang hati kerana tak perlu lagi tukar puting & botol susu anak sebelum masanya. 
  • Puas hati kerana masalah puting & botol susu anak berkerak & berlemak akhirnya selesai.
  • Tersenyum kerana dipuji suami bijak menyelesaikan masalah puting & botol susu anak.
  • Pusat asuhan pasti hairan… Tiap-tiap hari anak anda bagaikan bawa puting susu baru..
CUBA TANPA RISAU. 100% moneyback garenti. ORDER SEKARANG

Bayaran kepada:
BankMaybank
Nombor akaun: 5541 3801 0471
Atas namaAssalam Baraka Trading.




**Selepas buat bayaran. Wassap Alamat lengkap kepada mamaluv utk proses penghantaran


Mahu mamaluv bantu anda buat keputusan sebelum order ? Mahu dapatkan kepastian dulu samada Pencuci + Formula dari mamaluv berkesan atau tidak utk masalah anda ?

Hubungi mamaluv. Wasap atau call dari 9.00 pg-5.00 petang , Isnin-Khamis. 
Atau klik link wassap lebih mudah => Klik Disini 

* Hubungi MamaLuv
 MamaLuv CareLine: 011 2064 3308
 MamaLuv  FixLine: 06 230 9119




T&C:

.
=> Berapa lama baru sampai produk?
Kami melakukan penghantaran pada setiap hari. Biasanya ia akan mengambil masa 1-3 hari bekerja di semenanjung & 3-7 hari bekerja di Sabah/Sarawak..
**IA BERGANTUNG PADA SERVIS SEMASA POS LAJU / Pos Malaysia.

Bayaran Sebelum pukul 12.00 tgh hari. Dihantar pd hari sama.
Bayaran selepas pukul 12.00 tgh hari. Penghantaran keesokkannya.
( mamaluv akan cuba hantar pada hari sama )



.
Disclaimer: This is product advertising. Testimonial is based on our real customer experience and result may differ according to current situation.

Testimonial pencuci puting susu

Apa kata mereka yang dah guna. 
Sebahagian testimoni yang kami sempat masukkan. Akan di tambah dari masa ke semasa.


" Testimoni 1 😘😘 "
Cikgu Farah.

Lihat HASIL yg belia dapat selepas guna Formula Cara Guna + Pencuci Puting Susu By Mamaluv.







" Testimoni 2 😘😘 "
Pn Nurul Fatihah.

Lihat HASIL yg belia dapat selepas guna Formula Cara Guna + Pencuci Puting Susu By Mamaluv.






" Testimoni 3 😘😘 "
Pn Nurul Aida.

Lihat HASIL yg belia dapat selepas guna Formula Cara Guna + Pencuci Puting Susu By Mamaluv.






" Testimoni 4 😘😘 "
Pn Zuralila.

Lihat HASIL yg belia dapat selepas guna Formula Cara Guna + Pencuci Puting Susu By Mamaluv.







" Testimoni 5 😘😘 "
Pn A'inul Mardhiah.

Lihat HASIL yg belia dapat selepas guna Formula Cara Guna + Pencuci Puting Susu By Mamaluv.
















+++ Mamaluv akan tambah dari masa ke semasa.. 

testimonial

Kalau tau.. Beli lama dah. Membazir duit je asyik tukar puting susu.. Dah puting susu mahal.

Puan Maimun.

Ibu berkerjaya

Saya da try.. Sangat berkesan. Jimat. Xyah beli puting baru.

Puan Nurul Ain

Ibu berkelulusan Ijazah

Memang puas hati la.. Berkesan Sangat. Puting susu anak dah x berkeladak.

Puan Nurul Anis

Cikgu

Pencuci paling saya percayai. Setakat ni. Ni lah pencuci paling saya gemari.

Puan Azalia

Pensyarah Universiti Awam

Saya dah pakai. Memang jatuh cinta.

Puan Dalina Ismail

Ibu berkerjaya

Lihat testimoni lain pada pautan " testimoni ".

Mamaluv admin

Lihat ribuan testimoni

MAMALUV
Phone: 062309119
call/sms/wasap: 601120643308
Ayer Keroh, Melaka

SEND ME A MESSAGE

Search This Blog

Powered by Blogger.

Pages

Cara Order Pencuci Puting Susu

Kenapa Kene beli dgn  Mama Luv *  Mama luv  akan guide cara guna yang betol. Anda boleh tanya mummyluv jika ada masalah sepanjang men...